Tarmeko kammerkoor kutsub kontserdile teisigi esinejaid

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmeko kammerkoori ja teisi koore dirigeerib reedesel kontserdil Laine Randjärv. Fotol (esiplaanil) on ta laulu- ja tantsupeo «Aja puudutus. Puudutuse aeg» tuletseremoonial Tartu raeplatsil.
Tarmeko kammerkoori ja teisi koore dirigeerib reedesel kontserdil Laine Randjärv. Fotol (esiplaanil) on ta laulu- ja tantsupeo «Aja puudutus. Puudutuse aeg» tuletseremoonial Tartu raeplatsil. Foto: Margus Ansu

Tarmeko kammerkoor tähistab reedel kell 18 Tartu ülikooli aulas 25. aastapäeva kontserdiga, kus kuulajate ette astub ka teisi kollektiive.

Kaks kollektiivi – meeskoor Akadeemiline Emajõgi ja Tallinna Jaani koguduse segakoor – on Tarmekoga seotud dirigent Laine Randjärve kaudu. Kontserdil esinevad veel ansambel LooVooL ja Salvador Sax kvartett. Neli viimast laulu kõlab ühendkoori ja solist Tõnis Mägi esituses.

Kontsert on tasuta. Soovijail on võimalik toetada kontsertklaveri ostu Elleri muusikakoolile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles