Tartu saalijalgpallurid alustasid hooaega

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu JK Maksimum (punases)ja TÜ meeskond omavahelises mängus.
Tartu JK Maksimum (punases)ja TÜ meeskond omavahelises mängus. Foto: Erakogu

Tartu JK Maksimum alustas saalijalgpalli esiliigas edukalt: kolmest mängust on saadud kolm võitu. TÜ meeskonnal nii hästi läinud pole, praegu on kolmest mängust kogutud üks viigipunkt.

16. novembril olid vastamisi Tartu JK Maksimum ja Tartu ülikooli võistkond. Võistlus lõppes  10:1 Maksimumi kasuks.

TÜ meeskonda tabas vahetult enne mängu algust valus löök: selgus, et puudub mitu põhimängijat, ja see sai otsustavaks. Esiliigas astuti Maksimumi vastu kuuekesi.

Kübaratrikiga said hakkama Oliver Suur (kolm väravat) ja meeskonna uustulnuk Mikk Laas (kolm väravat), neli väravat kirjutas enda arvele Maksim Mitrofanov. Tasub märkida, et väravavaht Rene Sütt sai enda nimele kirja selle hooaja teise väravasöödu.

Tartu JK Maksimum võitis oma esimeses mängus FC Cosmos II meeskonda tulemusega 5:4. Teise vooru mängus alistati Kiili JK 3:7.

Tartu JK Maksimum on liigas praegu üheksa punktiga teisel, TÜ meeskond ühe punktiga kuuendal kohal. Maksimumil on homme neljanda vooru mäng FC Ararat TTÜga, TÜ meeskonnal laupäeval Molycorp Silmetiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles