Tartu võrkpallimeeskond jätkab praegu sama koosseisuga

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond alistas kodusaalis Bigbank Tartu.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond alistas kodusaalis Bigbank Tartu. Foto: Ants Liigus

Eesti karikavõistlustel jäi võrkpallimeeskonna Tartu Bigbank laeks poolfinaal, eile tuli korduskohtumises alla vanduda Pärnu VK meeskonnale (1:3). Kogu senist hooaega on ilmestanud ebastabiilne mängupilt ja servivead.

Tartu klubi juhatusse kuuluv Alari Jõesaar ütles, et mängud pole läinud oodatult, kuid suuri muutusi meeskonnas kohe ilmselt ei tule.

Millised järeldused olete käesoleva hooaja, uue meeskonna kokkumängu ja peatreeneri koha pealt teinud?

Me just arutame klubis neid teemasid. Ma ei oskagi praegu seisukohta võtta või välja öelda. Eks me peame mingid järeldused tegema ja kindlasti peab kogu võistkond vaatama peeglisse: mida on tehtud õigesti ja mida valesti, kas asi on treeneris või milleski muus.

Ma ei saa öelda, et meie poolt oleks midagi jäetud tegemata. Kas on vigastused räsinud meeskonda või on asi mängijate peas kinni, ei oska öelda, analüüs on pooleli. Mõned mängud on veel jäänud ja siis on üks poolaasta läbi. Kevadest tuleb hakata asju uuesti looma.

Praeguse seisuga jätkab Andrei Ojamets peatreeneri koha peal?

Me ei saa midagi välistada, seda ei saa kunagi öelda, kes jääb, kes mitte. Me oleme üheskoos võistkonna asjadega tegelenud, vaatame, mida siin teha annab. Kohe ei pea hakkama päid maha võtma. Praegu on vaja veidikene mõtlemisaega ja arutelu, siis saab edasi minna.

Nagu ma ütlesin, siis meeskonda on vigastused räsinud ja mõni sidemängija pole veel hästi sisse sulandunud. Eks kahju on ikka, hooaeg ei ole läinud oodatult.

Need mängud, mis aasta lõpuni on jäänud, nende puhul on kindel, et peatreener ja võistkond praegusel kujul jäävad samaks?

Üks kuu on siin põhimõtteliselt jäänud aasta lõpuni –  kas peab praegu midagi lõhkuma? See on mängijate ja treenerite teha, mis väljakul toimub. Klubi juhtkond ega sponsorid saa sinna vahele segama minna. Ootame ära selle, mis aastalõpp toob, siis on juba selgem pilt ja siis on ehk teada, mida teeme, et edasi minna. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles