Noored korraldavad Taskus lauajalgpalliturniiri

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauajalgpall.
Lauajalgpall. Foto: Margus Ansu / Postimees

Anne noortekeskus korraldab täna kell 16 Taskus lauajalgpalliturniiri. Kuna Tasku ning selle ümbrus on noorte üks peamisi kogunemiskohti, on üritusse kaasatud ka tänavanoorsootöötajad. 

Lauajalgpalliturniir toimub noorte eestvedamisel ning ürituse viivad läbi noored ise. Kohal viibivad ka mobiilsed noorsootöötajad, kes kutsuvad kaubanduskeskuses aega veetvaid noori turniiril osalema.

Lauajalgpalliturniir on Tasku keskuses seetõttu, et keskus ning selle ümbrus on noorte meeliskogunemiskoht ning kesklinn on tänavanoorsootöötajate üheks peamiseks tööpiirkonnaks.

Üritust korraldav Anne Noortekeskuse noorteaktiiv on saanud toetuse noortealgatusele «Võta vabalt ja mängi lauajalgpalli». See on üritustesari, mille eesmärgiks on kaasata linnas sihitult aega veetvaid noori, et nad saaksid oma vaba aega asjalikumalt veeta. Samuti on projekti eesmärgiks nooremaid ja vanemaid noori üksteise suhtes tolerantsemaks muuta.

Registreerimine algab Rimi-esises aatriumis ning siis on võimalus ka harjutama hakata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles