Päästjad kolivad pidulikult uude majja

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Teedema

Emaspäeval, 24. novembril kolib aastakümneid Kalevi tänaval töötanud Tartu päästekomando Jaama tänaval valminud pääste- ja häirekeskuse ühishoonesse.

Sellest sündmusest võivad osa võtta kõik tartlased: kell 12 alustavad päästjad rongkäiku Kalevi tänavast, teatas Lõuna päästekeskuse pressiesindaja Astra Pintson-Käo.

Rongkäigu marsruut on Aleksandri–Aida–Turu–Sõpruse sild–Kalda tee–Kaunase pst–Jaama 207. Kõik on oodatud päästjatele tänavate äärde lehvitama.

Kalevi tänava komandohoone ruumid remonditakse ning alates järgmise aasta 1. veebruarist hakkavad sealt välja sõitma praegu Tõrvandis töötavad päästjad.

Esmaspäeval kolivad uude ühishoonesse ka Lõuna-Eesti pommirühma demineerijad, aga nemad teevad seda endale omaselt vaikselt ja ettevaatlikult.

Jaama tänavale ehitatud ühishoones hakkas esimesena tööle Lõuna päästekeskuses. Lisaks saab see maja politsei juhtimiskeskuse ja seni Elvas töötava häirekeskuse Lõuna-Eesti keskuse töökohaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles