Selgus teise etapi parim rannavolle naispaar

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskel võitjad Anu Tsirel ja Reet Alas, vasakul teise koha saavutanud Kaisa ja Liina Soomets. Paremal kolmandale kohale tulnud Laura Rogenbaum ja Anna Zadorožnaja.
Keskel võitjad Anu Tsirel ja Reet Alas, vasakul teise koha saavutanud Kaisa ja Liina Soomets. Paremal kolmandale kohale tulnud Laura Rogenbaum ja Anna Zadorožnaja. Foto: Erakogu

Rannavolle karikasarja naispaaride teine etapp peeti 17. novembril Nõo rannahallis.

Võistlusest võtsid osa üheksa võistkonda ja parimate selgitamiseks paigutati paarid kahe miinuse süsteemiga turniiritabelisse.

Turniiri finaali jõudsid kaks kõrgema asetusega paari: Anu Tsirel ja Reet Alas ning Kaisa Soomets ja Liisa Soomets. Esikohamängu kontrollisid Tsirel – Alas, kes sundisid õed Soometsad alistuma tulemusega 2:0.

Kolmandale kohale mängisid end Laura Rogenbaum ja Anna Zadorožnaja, võites pronksimängus skooriga 2:0 paari Kadri Keskküla – Katrina Koha.

Naispaaride edetabeli liider on Anu Tsirel, kes on võitnud kaks senipeetud etappi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles