Noorte GP-l selgusid parimad tennisistid

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alan Braschinsky.
Alan Braschinsky. Foto: Margus Ansu

Möödunud nädalavahetusel toimus Tartus noorte GP P18 vanuseklassis. Üksikmängust võttis osa 26 tennisisti üle Eesti.

Kuuel kõrgeima paigutusega mängijal oli esimene ring vaba ehk pääse teise ringi garanteeritud.

Teises ringis läks Tartu meister Alan Braschinsky (MK tennisekool) vastamisi oma klubikaaslase Kristofer Sven Kliimandiga. Kliimand pidi seekord tunnistama Braschinsky paremust (7:6(6); 7:5).

Veerandfinaali kohtumises läks Braschinsky vastamisi oma kauaaegse paarismängupartneri Karl Kiur Saarega. Järjekordselt jäi Tartu esinumber peale (7:5; 6:4).

Poolfinaalis läks Braschinsky vastamisi Kristjan Tammega (USTA). Seekord pidi Braschinsky tunnistama Tamme paremust (3:6; 6:3; 6:4).

Turniiri finaalis läksid vastamisi Christopher Robin Klettenberg (USTA) ning Kristjan Tamm. Turniiri võitis Klettenberg (6:4; 6:3). 

Paarismängus jõudsid finaali kauaaegsed paarilised Alan Braschinsky ja Karl Kiur Saar, kuid alla tuli vanduda Christopher Robin Klettenbergile (USTA) ning Martin Randperele (AOTK) otsustavas setis 10/6 (4:6; 7:5; 10/6).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles