Noortebändide finaalis osaleb vähemalt kaks tartlaste ansamblit

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Innersound tegi proovi Elleri kooli helistuudios.
Innersound tegi proovi Elleri kooli helistuudios. Foto: Kristjan Teedema

Tartu ansambel Innersound teatas Facebookis, et pääses nädalavahetusel Tallinna klubis Ulme peetud üleriigilise ansamblite konkursi «Noortebänd  2014» poolfinaalist edasi finaali. Žürii otsuse kohaselt läheb samast poolfinaalist edasi võistlema veel Harjumaa ansambel Attention, Please!.

Finaal toimub 28. novembril Tallinna klubis Hollywood. Nende kahe bändi kõrval lähevad lavale Saaremaa ansambel The Werg ja tartlaste Münster. Neljale lisandub viies bänd, mis selgub võistluse «Noortebänd 2014» Facebooki lehel. Konkursi kommunikatsioonijuhi Laidi Sergejeva teatel otsustatakse tänasel koosolekul, millal algab ja millal lõpeb Facebookis hääletamine.

Innersoundis laulab Elina Hokkanen, mängib kitarri Johannes Laas, löökpille Jan Kulbin ja bassi Karl Tammaru – kõik Elleri muusikakooli õpilased. Kõige lähemal ajal saab neid kuulata kontserdil, kus esinevad ka Micucu, mis esitleb oma esimest väikeplaati, ning I Wear* Experiment (ansambli nimes on tärn) ja Sten-Olle (ta sai äsja Hooandjas kokku raha oma debüütalbumi üllitamiseks).

Lähemal ajal astub Innersound kuulajate ette nende esinejate hulgas kodulinna Genialistide klubis 20. novembril ja Pärnu Fookuses 21. novembril.

Fotot Innersoundi esinemiselt poolfinaalis saab vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles