Kaido Vahkal: Fännide soov oleks, et Tammeka areng jätkuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tammeka meeskond (sinises).
Tartu Tammeka meeskond (sinises). Foto: Kristjan Teedema

Kaido Vahkal

Tammeka fänn:

Kui arvestada kõike seda, mis siin hooaja eel oli, kõik need küsimused, kas üldse saab meeskonna kokku ja mitmendas liigas me mängima hakkame. Tervelt kuu aega enne hooaja algust oli suur segadus. Seda kõike vaadates oli seitsmes koht meistriliigas üle ootuste hea.

Raske oleks tahta midagi enamat sellises seisus, kus võistkonda kuuluvatest inimestest enamik on duublipoisid. Muidugi jääb kripeldama karikamängu kaotus Flora duublile, ent eks peatreener ise tea, kuidas ta oma meeskonna komplekteerib. Kuid fännidele jäi see kaotus kripeldama.

Fännide soov oleks, et meeskonna areng jätkuks. Kui sama võistkond astub uuele hooajale vastu samas koosseisus, siis fännid ootavad koha võrra kõrgemat saavutust. Areneda tuleb samm-sammult.

Patt oleks siin muidugi enamat tahta, teades rahalist seisu, mis Tartus on. Kui järgmine aasta suudetakse kuues koht saavutada, siis sealt on järgmisel hooajal hea edasi minna.

Ei saa öelda, et oleme paremad kui viis aastat tagasi, oleme seal, kus oleme alati olnud. Midagi ei ole teha, need poisid, kes hakkavad kaela kandma, saadetakse ära Tallinna. Tartus ei ole treeningutingimusi ja see on kurb. Äkki kunagi tulevikus on olukord parem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles