Marko Kristal: Tartus on palju potentsiaali, et jalgpalli heal tasemel mängida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kristal
Marko Kristal Foto: SCANPIX

Marko Kristal,

Tallinna FC Levadia peatreener, Tammeka peatreener 2010–2011:

Tammeka käekäiku ma ses mõttes ei jälgi, et ma pole teadlik, mis meeskonna sees ja taustal toimub. Meie meeskonna jaoks on nad meistriliiga võistkond, meie vastane, konkurent. Loomulikult ma jälgin Tammeka tegemisi palliplatsil.

Arvestades seda, kuidas nad meistriliigasse püsima jäid ja kui noor meeskond neil on, siis on nad üle ootuste hästi hakkama saanud.

Arvestades, et nad said nädal aega enne meistriliigat teada, et nad seal mängivad, siis kogu komplekteerimine ja ettevalmistus jäi selle pärast arvatavasti puudulikuks. Nad saavutasid noore meeskonnaga meistriliigas seitsmenda koha ja valmistasid kõikidele vastastele peavalu, selles suhtes said nad lõpuks hästi hakkama.

Minul on Tartus Tammekaga veedetud aja üle väga hea meel ja mulle seal meeldis. Ma suhtun Tartusse äärmiselt positiivselt.

Kogu see aeg oli mulle väga huvitav. Ma olin esimest aastat peatreener ja seda tööd oli mul põnev teha. Tartus on palju potentsiaali, et jalgpalli heal tasemel mängida, tegu on ikkagi Eesti suuruselt teise linnaga. Kui treeningutingimused järele jõuavad, siis võib hea juhtimise all saada Tartust arvestatav tegija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles