Kaks lapsi vedanud autojuhti olid alkoholi tarvitanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Täna ennelõunal kontrollisid liikluspolitseinikud Tartus ja selle ümbruses autojuhtide kainust. Liiklusest kõrvaldati seitse alkoholi tarvitanud autojuhti, neist kaks sõidutasid lapsi.

Kontrollaktsioon viidi läbi Tartus Turu ja Pikal tänaval ning Tartu-Räpina-Värska tee 5. kilomeetril, annab teada politsei pressiesindaja. Ennelõunasel ajal pandi puhuma 2089 autojuhti, kellest seitse olid alkoholi tarvitanud. Lisaks avastati üks juhtimisõiguseta juht ning registreerimata sõiduk.

Kahel juhul seisis politseiametnik vastamisi alkoholi pruukinud autojuhiga, kel olid sõidukis väikesed lapsed. Neist ühte kiirustas isa linna kooli tooma. Kõigi rikkujate suhtes alustas politsei menetlust.

Lõuna prefektuuri vanemliikluspolitseinik Enn Virk ütles, et iga lapsevanema kohustuseks on hoida last ohtude eest. „Laste sõidutamine alkoholi pruukinud vanema poolt on aga tõsine märk hoolimatusest oma kõige lähedasemate inimeste suhtes,“ viitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles