Konverentsil kõneldakse kultuuri süvamehhanismidest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu ja Tallinna ülikooli uurimisrühmi koondava kultuuriteooria tippkeskuse korraldusel käib Tallinna ülikooli Mare majas konverents «Eesti kultuuri süvamehhanismid», mis keskendub meie kultuuris toimivatele protsessidele ja neid algatavatele mehhanismidele.

Ürituse raames esitleti konverentsi avapäeval kogumikke «Estonian Approaches to Culture Theory» ning «Maastik ja mälu. Pärandiloome arengujooni Eestis». Konverents on eesti keeles ja sellest osavõtt tasuta. Ettekanded ja arutelud, mida jätkub ka tänaseks, on mõeldud kõigile huvilistele.

Kultuuriteooria tippkeskus on Euroopa Liidu Euroopa regionaalarengu fondi projekt, milles osalevad kaheksa humanitaar- ja sotsiaalteaduste uurimisrühma Tartu ja Tallinna ülikoolist. Tippkeskuse eesmärk on edendada kultuuriuurimist ning erialadevahelist koostööd Eestis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles