Tartus käib pingeline tenniselahing

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kalev Saar

Tähtvere tennisekeskuses peetaval 10 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITFi turniiril I Tartu Openil olid kolmapäeval võistlustules kolm Eesti üksikmängijat ja kaks paari.

Eesti võistleja Anton Pavlov astus vastamisi maailma juunioride esireketi Andrey Rubleviga. Pavlov, kes esimeses ringis võitis Saksamaa mängijat Pirmin Hanlet (6:7, 4:6), jäi pea poolteist tundi kestnud põnevas mängus Venemaa mängijale alla 6:3, 6:3.

Vladimir Ivanov (pildil) oli teisipäeval parem Alexander Bublikust (Venemaa) 6:2, 6:4. Bubliku alistamine viis ta teise ringi, kus tal tuli kolmapäeval võistelda Jan Sabaniniga (Venemaa). Ivanov võitis 7:6, 7:6.   

Kristjan Tamm tegi esmaspäeval tenniseajalugu, kui pääses läbi aegade kõige noorema Eesti meesmängijana maailma edetabelisse. Wild card’iga põhiturniirile pääsenud 16-aastane Tamm sai vastaseks kvalifikatsiooniturniirilt edasi pääsenud Mika Kosoneni (Soome). Ta kaotas küll esimese seti 3:6, kuid suutis teises ja kolmandas vastasest parem olla ning võitis need 7:5, 6:3. Kolmapäeval oli tema vastaseks Dzmitry Zhyrmont (Valgevene), kellele ta kaotas 6:0, 6:2.   

Paarismängijatest olid kolmapäeval võistlemas Denis Kapric (Saksamaa) ja Anton Pavlov, vastasteks Chris Anguelov (Bulgaaria) ja Mika Julin (Soome). Vladimir Ivanov ja Dzmitry Zhyrmont (Valgevene) võistlesid Rootsi paari Johan Claessoni ja Magnus Ohrvalliga.    

Mitmed eestlased olid ka teisipäeval tenniseväljakul, kuid järgmisesse ringi edasi ei saanud. Tristan Stayt (Uus-Meremaa) ja Siim Tuus olid vastamisi Vene paariga Evgeny Elistratov – Vladimir Polyakov. Tuus–Stayt pidid alla vanduma 4:6, 0:6.

Paarismängus mängisid Alan Braschinsky ja Karl Kiur Saar Rootsi meeste Johan Claessoni ja Magnus Ohrvalli vastu. Eestlased kaotasid 4:6, 6:4, 3:10.

Hendrik Inno võistles üksikmängus Evgeny Elistratoviga (Venemaa), kuid jäi alla 2:6, 6:2, 1:6. Alan Braschinsky oli vastamisi Denis Kapriciga (Saksamaa) ja kaotas 6:0, 6:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles