Siseturvalisuse vabatahtlikud saavad projektitoetust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Siseministeerium eraldas maavalitsustele raha, millega toetada maakonnas siseturvalisuse vabatahtlikku tegevust, näiteks vabatahtlikke päästjaid, abipolitseinikke ja naabrivalvet.

Programmi eesmärk on suurendada turvalisust ning edendada vabatahtlike koostööd. Tartumaal läheb jagamisele 10 000 eurot.

Toetust võivad taotleda nii programmi nõuetele vastavad mittetulundusühingud kui ka vabatahtlikku päästekomandot pidavad kohalikud  omavalitsused, kellel on sellekohane leping päästeametiga.

Toetust võib kasutada inventari soetamiseks, töötingimuste parandamiseks ja koolitusteks, samuti uuringute tegemiseks ja tegevuskavade koostamiseks. Programmi täpsed tingimused on kirjas siseministri käskkirjas.

Taotlused tuleb esitada Tartu maavalitsusele 14. novembriks. Maavanem moodustab taotluste hindamiseks komisjoni ning sõlmib toetuse saajatega lepingu. Projektid tuleb ellu viia hiljemalt järgmise aasta juuniks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles