Politsei otsib avariide tunnistajaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülikooli ja Jakobi tänava ristmiku juures rammis seni tabamata juht Renault sõiduautot ja põgenes.
Ülikooli ja Jakobi tänava ristmiku juures rammis seni tabamata juht Renault sõiduautot ja põgenes. Foto: Politsei

Kolmapäeval, 29. oktoobril ajavahemikus kell 9.20 - 15.15 sõitis seni tabamata juht Tartus Ülikooli ja Jakobi tänava ristmiku juures otsa halli värvi Renault Megane’le. Kannatada sai sõiduki tagumine osa. Süüdlane lahkus sündmuskohalt.

Samuti 29. oktoobril ajavahemikus kell 8.30 - 9.15 sõideti Sõbra tänaval Selveri kaupluse juures otsa halli värvi Volvole ja kahjustati selle esiosa, teatas Lõuna prefektuur. Ka see otsasõitja lahkus sündmuskohalt.

Ööl vastu 23. oktoobrilt sõideti Tartus Kaunase puiesteel maja nr 10 juures otsa sinna pargitud hõbedast värvi Ford Focusele. Otsasõitja oli sündmuskohalt lahkunud politseid ja autoomanikku teavitamata.

23. oktoobril kella 17.40 paiku sõideti Tartus Tasku kaubanduskeskuse juures oleva valgusfoori juures külge tumehalli värvi Honda Civicule. Otsasõitjaks võis olla tumedat värvi BMW juht, kes sõitis sündmuspaigalt minema.

Kõigil, kes juhtusid kirjeldatud õnnetusi pealt nägema või oskavad anda muud abistavat infot, palutakse helistada politseile telefonil 730 8814 või 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles