Puhja uueks vallavanemaks sai Priit Pramann

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Pramann.
Priit Pramann. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Seitsme poolthäälega valis Puhja vallavolikogu eile uueks vallavanemaks Priit Pramanni. Teise kandidaadina taas üles seatud endise vallajuhi Mikk Järve poolt hääletas neli volinikku.

Järve umbusaldamine läks volikogus napilt läbi septembri lõpus. Osade vallaelanike jaoks tundus kõigest kümme kuud ametis olnud vallajuhi umbusaldamine ebaõiglane ning tema toetuseks koguti enam kui 200 allkirja, et volikogu oma otsuse tühistaks. Seda volikogu aga ei teinud.

Reformierakonda kuuluv Priit Pramann on varem olnud vallavanem ka näiteks Vihula ja Rõngu vallas. Lisaks temale kinnitati vallavalitsuse liikmeteks veel Jaak Jõeleht, Riin Saadjärv, Jaanus Klais ja Kristel Matt Finstad.

Lisaks vallavanema valimisele oli eilse volikogu päevakorras ka umbusaldusavaldus volikogu esimehele Vahur Jaakmale. Hääletus jättis esimehe paika, sest tema umbusaldamise poolt oli viis rahvaesindajat, vastu aga kaheksa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles