Katoliku koolis oli tulekahju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju Katoliku koolis.
Tulekahju Katoliku koolis. Foto: Risto Mets

Tartus Jakobi mäel asuvas Katoliku koolis oli tulekahju. Teise korruse akendest tuli musta tossu, kohal oli neli päästeautot ja kiirabi. Lapsed on koolist evakueeritud õue ning liiklus Jakobi mäel suletud.

Kohal viibinud Tartu Postimehe reporter Risto Mets andis teada, et esialgsetel andmetel põles kodundusklassis üks pappkast. Esialgu asus seda kustutama kooli majandusjuhataja ning päästjad viisid tema töö hiljem lõpuni.

Kooli direktor Heiki Haljasorg ütles, et just eelmisel nädalal olid nad koolis harjutanud käitumist tulekahju ajal ning nüüd oli sellest kasu, lapsed jõudsid kõik õue. Tänaseks on koolipäev läbi, uurijad teevad koolis omi toiminguid.

Lõuna päästekeskus teatas hiljem, et kohal käinud menetlusinspektor selgitas välja ka tulekahju põhjuse. Pärast katset oli hõõguv turvas visatud kraanikaussi. Selle tagajärjel sulas ära torustiku plastosa, millest omakorda süttis kraanikausi all olev prügikast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles