Päästjad kustutasid saunapõlengu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Caro / Scanpix.

31. juulil kella 11.36 ajal teatati sauna tulekahjust Meeksi vallas Jõepera külas. Päästjate saabudes tuli eterniitkatusega ristpalk sauna (5x6 m) katuse alt ning hoonest seest suitsu.

Päästjad kustutasid tulekahju. Tules söestus 4 m² sauna lage ja 6 m² seina. Inimesed kannatada ei saanud. Tulekahju põhjustas rike elektriseadmetes.


31. juulil kella 12.03 ajal andis automaatne tulekahjusignalisatsioon märku toidukõrbemisest Elvas Supelranna tn Elva haigla ühes ruumis. Päästjad tuulutasid ruumid ja kontrollisid edasist ohutust.

31. juulil kella 00.05 ajal põles Tartu linnas Ujula tn elumajas korstnas tahm. Põleng kustutati ja kontrolliti edasist ohutust.

31. juulil kella 23.43 ajal oli elumaja tulekahju kahtlus Haaslava vallas Kurepalu külas. Päästjate saabudes aga selgus, et tegemist oli lõkkega, kus olid inimesed juures ja täidetud oli tuleohutusnõuded.


01. augustil põles Tartus Mõisavahe tn autokumm, mis tekitas musta suitsu. Päästjad kustutasid põleva kummi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles