Englase noored näitasid Vigalas head maadlust

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Englase noored maadlejad auhindadega.
Kalev/Englase noored maadlejad auhindadega. Foto: Kristjan Press

Tartu noored maadlejad esinesid laupäeval edukalt Raplamaal 20. korda peetud Vigala Lahtise Mati võistlusel. Üheteistkümne maadlusklubi konkurentsis saavutati võite ja teisigi kõrgeid kohti.

Matikohtunikuna proovis kätt olümpiamängudel ja maailmameistrivõistlustel kaheksanda koha saavutanud Ardo Arusaar, teatas maadlustreener Kristjan Press.

Oma legendaarse esivanema Martin Kleini jälgedes sammus Max Hristjuk, kes võitis esikoha  kahes kehakaalus: 27 kg ja 32 kg. Erinevalt vaarisast kulus tal selleks aega tublisti vähem kui 11 tundi. Võidule viisid Hristjuki efektsed seljavõidud.

Kehakaalus 27 kg tõi kolmanda koha karika Tartusse Karlis Ander All, kes võitis kolm matši seljavõiduga. Ainus kaotus tuli vastu võtta klubikaaslaselt Max Hristjukilt.

Kehakaalus 24 kg võitis oma esimese turniirivõidu kreeka-rooma maadluses Daniel Jermejev, kes alistas kõik vastased seljavõiduga.

Kehakaalus 45 kg suutsid kaks noort Kalev/Englase maadlejat Georg Kristerson ja Artur Jermejev ennast finaali maadelda. Mõlemad alistasid teel sinna selles vanuses juba kogenud vastased. Finaalis jäi seekord teenitult peale Georg Kristerson. Samas kaalus sai kaheksanda koha Tambet Palgi.

Vanemate poiste klassis saavutas kehakaalus 55 kg teise koha Märt Kuld ja kehakaalus 59 kg neljanda koha Robert Nemsitsveridze.

Järgmine maadlusturniir, kus noored maadlejad saavad oma oskused proovile panna, tuleb Jõgeval juba 18. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles