Galerii: Tartu autasustas galal oma parimaid ettevõtjaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul täitis Emajõe kaldal asuva Atlantise meelelahutuskoha gala, mis mõeldud linna parimate ettevõtete austamiseks.

Konkursi Parim ettevõtja 2013 tulemused selgitati välja kolmes alagrupis: töötajate arv 1-9, 10-49 ja üle 50. Ettevõtjad reastati nimetatud kategooria igas alagrupis pingeritta järgnevate näitajate põhjal: müügitulu muutus 2012.-2013. aastal; puhaskasumi ja müügitulu suhe 2013. aastal; lisandväärtus töötaja kohta 2013. aastal.

Väikeste, 1–9 töötajaga ettevõtete seas oli võitja OÜ Fama Invest. Teiseks jäi OÜ Ilusoov, kolmandaks OÜ Reval-Oil.

Keskmise suurusega ettevõtete arvestuses (töötajaid 10–49) võitis AS Quantum Eesti. Teine oli AS Tempest ja kolmas OÜ Mark Oil.

Poolesaja ja enama töötajaga ettevõtetest võidutses AS A. Le Coq. Teine oli AS Epler & Lorenz, kolmas OÜ Henkel Balti.

Lisaks selgitati tänavu välja parimad ettevõtjad kaheksas erikategoorias: Enim töökohti loonud ettevõtja, Suurim ekspordi kasvataja, Suurim investeerija, Silmapaistvaima saavutuse ettevõtja, Edukaim alustaja sihtasutuse Tartu Ärinõuandla toel, Edukaim alustaja sihtasutuses Tartu Loomemajanduskeskus, Tartu Kutsehariduskeskuse parim koostööpartner ja Edukaim meditsiini ja eluteaduste valdkonna ettevõtja.

Enim töökohti loonud ettevõtja on OÜ Playtech Estonia, suurim ekspordi kasvataja AS Eesti Viljasalv. Suurim investeerija on AS Tartu Veevärk, silmapaistvaima saavutusega sai hakkama OÜ Tarmetec.

Edukaim alustaja Tartu ärinõuandla toel on OÜ Roadplan, edukaim alustaja Tartu loomemajanduskeskuses OÜ LooLoo.

Tartu kutsehariduskeskuse parimaks koostööpartneriks valiti AS Barclay Hotell. Edukaim meditsiini ja eluteaduste valdkonna ettevõtja on OÜ Icosagen Cell Factory.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles