Kaagveres algab uuel kuul uue koolikompleksi ehitus

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaagvere koolikompleksi eskiis.
Kaagvere koolikompleksi eskiis. Foto: Riigi Kinnisvara AS

Riigi Kinnisvara AS ja YIT Ehituse AS allkirjastasid 5,47 miljoni euro suuruse lepingu, mille kohaselt rajatakse Tartumaale Kaagvere külla kaheksast hoonest koosnev uudseid lähenemisi võimaldav õpilasesõbralik kompleks, kuhu kuuluvad kooli peahoone, peremaja ja kuus rühmakodu. 

Ehitustööd algavad Riigi Kinnisvara ASi (RKAS) kommunikatsioonijuhi Madis Idnurme teatel oktoobri alguses, kool alustab uutes ruumides õppetööd 2015. aasta sügisel.

Lisaks koolitööks vajalikele ruumidele paiknevad koolihoones veel võrgustikutöö ja intensiivse järelevalvega rühmakodu õpilaste ruumid, spordisaalid, personaliruumid ning köögiplokk. 

Kooli juurde rajatakse jalgpalliväljak, mitmefunktsiooniline korvpalliväljak ning kinnistusisesed ja -välised juurdepääsuteed. Ligi 3900-ruutmeetrise õppekompleksi on projekteerinud arhitektuuri- ja inseneribüroo Esplan.

Kaagvere erikooli uues kompleksis hakatakse õpetama psüühika- ja käitumishäiretega õpilasi, suurimaks õpilaste arvuks on planeeritud 76.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles