Forseliuse kooli õpilased tutvustavad täiskasvanuile arvutit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klaviatuur.
Klaviatuur. Foto: Erakogu

Tartu Forseliuse koolis käivitub 1. oktoobril noortealgatusprojekt «Teeme täiskasvanud arvutisõbraks!». Selle raames on 8. klassis õppivatel noortel kavas teha kuus arvutiõppetundi täiskasvanutele, ennekõike oma kooli lapsevanematele ja vanavanematele, aga ka kõigile teistele huvilistele.

Kursustel õpitakse arvuti ABCd, lihtsamaid otsingusüsteeme, kaustade loomist, mälupulga kasutust, Wordi dokumentide vormistamist, e-kirjade lugemist, programmide allalaadimist jne. Tunnid toimuvad kord nädalas kolmapäeviti kell 18–19.30 kooli arvutiklassis ja neid juhendavad 8. klassi noored ise. Rühma suurus on kuni 20 inimest, igaühel on võimalus kõike arvuti taga läbi teha. Osalejatele antakse mälupulgad ja õpimapid, on ka tee- ja puuviljapaus.

Kursus on tasuta, rahaline toetust on Tartu linnalt. Osalemiseks tuleb kindlasti registreeruda hiljemalt 29. septembril. Teavet saab elinor.ottep@gmail.com või tel 5647 8908.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles