Linlased pidid tunnistama inetut tüli

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotolt näeme, et Kaarsillal mehega räkival naisel on käes veljevõti.
Fotolt näeme, et Kaarsillal mehega räkival naisel on käes veljevõti. Foto: Postimees.ee

Reede pärastlõunal pani paljusid Raekoja platsi ja Kaarsilla ümbruses liikunud inimesi kulme kergitama häälekas tüli, mille lahendamisel võeti appi ka veljevõti.

Pealtnägijate kinnitusel leidis vahejuhtum aset veidi enne kella 16 pärastlõunal, mil Vabaduse puiesteel jalakäijate foori ees peatunud Mazda sõiduautost algas sõimuvaling ühe koos naisterahvaga teed ületanud mehe suhtes. Sõnavahetus oli emotsionaalne.

Teed ületanud jõudsid minna umbes Kaarsilla keskele, kui tüli teine osapool sõitis autoga kõnniteele, Kaarsilla otsa ning jooksis kaugenejatele järgi. Paljud möödujad peatusid, sest sillalt kostus valju sõimlemist.

Ühel hetkel läks autost väljunud naine sõiduki juurde tagasi. Võttis sealt auto rataste alt ära kruvimiseks mõeldud veljevõtme, ning tormas uuesti mehele järgi. Seepeale püüdsid ülejäänud jalakäijad juba eemale hoida. Esialgu pole teada, kas naine üksnes ähvardas veljevõtmega meest või ka lõi sellega. Mõni hetk hiljem naasis ta auto juurde ning sõitis minema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles