Otepääl politseinikke peksnud mehed vahistati

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Tartu maakohus nõustus prokuröriga ning andis täna loa võtta vahi alla pühapäeva varahommikul Otepääl vaba aega veetnud politseinikke peksnud mehed.

Kohtu loal vahistati Otepää Oti pubi omanik Raivo (45) ning tema poeg Siim (23) esialgu kuni kuueks kuuks kahtlustatuna grupiviisilise vägivallatsemisega avaliku korra raskes rikkumises, vahendas ERR Uudised.

Maakohtu eeluurimiskohtunik leidis, et prokuröri esitatud vahistamistaotlus on põhjendatud, kuna on alust arvata, et mehed võivad vabaduses viibides jätkata kuritegude toimepanemist.

Pühapäeva varahommikul ründasid Raivo ja Siim puhkusel viibivat politseinikku ja kaitsepolitseinikku, kuna kahtlustasid neid oma pubi tooli varguses, kannatanute väitel olid nad tüli tekitanud tooli aga leidnud, Lõuna prefektuuri politseinik ja kaitsepolitseinik said peksmises kehavigastusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles