Veemoto Eesti meistrid selguvad Tartus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OSY-400 paadiklassis stardib Anne kanalil favoriidina Inglismaal Nottinghamis Euroopa meistriks tulnud Rasmus Haugasmägi.
OSY-400 paadiklassis stardib Anne kanalil favoriidina Inglismaal Nottinghamis Euroopa meistriks tulnud Rasmus Haugasmägi. Foto: Erakogu

Laupäeval võtavad Anne kanalil omavahel mõõtu veemotosportlased. Tartlased saavad kaasa elada kahele mehele: Rasmus Haugasmägile, kes hoiab Eesti edetabelis praegu esikohta, ja Jüri Jõulule, kes on edetabelis teisel kohal.

Haugasmägi on esimese eestlasena võitnud samal aastal Euroopa ja maailmameistritiitli. Juunioridest sai tänavu samaga hakkama viljandlane Gregor Eevardi, kes on samuti stardis.

Igas paadiklassis on kolm võistlusstarti ja kõik lähevad arvesse võitja selgitamisel. Peale nimekate tartlaste on osalejaid mujaltki Eestist. Kirja on pannud end ka Venemaa, Ukraina, Läti, Leedu ja Soome esindajaid. Võistlus algab kell 12 ja lõpetamine on planeeritud kella 17ks. Üritus on pealtvaatajatele tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles