Rahinge veesuusatajad külla kutsunud lätlased pidid paremad medalid ära andma

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti veelaudurid Lätis pjedestaalil. Võitja Mihkel Ustav (keskel), hõbe Sigvard Jõerand (vasakul) ja pronksile tulnud Mart Nöps.
Eesti veelaudurid Lätis pjedestaalil. Võitja Mihkel Ustav (keskel), hõbe Sigvard Jõerand (vasakul) ja pronksile tulnud Mart Nöps. Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetusel Lätis Riia külje all avatud Marupe Wake Park'is peetud Läti esimestele veesuusavõistlustele kutsuti ka eestlased, kes on juba aastaid sama alaga tegelenud Rahingel. Veesuusavõistlusel tegid eestlased auhinnalaua puhtaks.

«Kolmekesi läksime ja kolm esimest kohta ka saime,» märkis veelauavõistlusel kolmanda koha teeninud Mart Nöps. Teda edestasid Mihkel Ustav (1. koht) ja Sigvard Jõerand (2. koht).

Estreemspordialad vee peal on hakanud Lätis viimastel aastatel pead tõstma ning erinevaid kaabliparke on neil juba ligi paarkümmend. Lätlased hakkasid ise sel aastal ka triki veesuuski tootma, mida seni tehti üksnes Norras ja USAs.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles