Mobiiltelefonid läksid varaste saagiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mobiiltelefon.
Mobiiltelefon. Foto: Raigo Pajula.

Ööl vastu 23. juulit varastati Tartus Anne tänava maja trepikojas seisnud lapsevankri küljetaskust 150 krooni ja mobiiltelefon Nokia. Kahju on 5150 krooni.

25. juulil varastati Tartus Kuu tänava korterist lahtise akna kaudu mobiiltelefon LG GB 106 Black, 150 krooni ja pangakaart. Kahju on 800 krooni.

 24. juulil varastati Tartus Kalda tee kaubanduskeskuses mobiiltelefon Samsung ja juhiluba. Kahju on 3420 krooni.

 24. juulil varastati Tartu vallas Äksi külas mobiiltelefon Nokia – omanik ise oli ujumas.

Ajavahemikul 21.26. juulini varastati Tartus Staadioni tänava kahest korterist sülearevuti MicroLink, dušikomplekt, riideid-jalatseid, lauanõusid, kraan Oras, jõulukaunistusi, raamatupidamisdokumendid. Kahju on 19 300 krooni.

 26. juulil varastati Elva linnas Kesk tänaval järelevalveta jäetud kilekott söögikraamiga, kotis oli ka rahakott koos dokumentidega.

 27. juulil varastati Vara vallas firma traktoritest ja kombainidest kütust.

 23. juulil varastati Tartus Vasara tänava aiast sinist värvi lukustamata Scwinn Mesa. Kahju on 4500 krooni.

 26.juulil varastati Tartus Ludvig Puusepa tänava maja trepi käsipuu külge lukustatud sinist värvi jalgratas Trek. Kahju on 1950 krooni.

 24. juulil avastati, et Tähtvere vallas Rahinge külas on maja kõrvalt varastatud roller Eagle Jonway. Kahju on 12 000 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles