Rocki peatreener Gert Kullamäe: praegu pole tulemus primaarne

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Rock alistas 4. septembril sõprusmängus Oklahoma Impactiga ameeriklased tulemusega 119:71.
TÜ/Rock alistas 4. septembril sõprusmängus Oklahoma Impactiga ameeriklased tulemusega 119:71. Foto: Rein Murakas

Möödunud nädala lõpus Läti linnas Liepajas hooajaeelsel kontrollturniiril käinud TÜ/Rocki korvpallimeeskond sai kolmest mängust ühe võidu ning kaks kaotust.

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul võis turniiriga üldjoontes rahule jääda, sest vastased olid head ning saadi kolm vajalikku mängu. Teisalt tõdes Kullamäe, et mänguvorm ei ole meestel veel hea ning üksteisemõistmist on vähe.

«Teatud vendadega on lihtsam, sest meil on ju palju mehi eelmisest hooajast. Aga praegu oli küsimärk selles osas, et kuidas Karolis Petrukonis sulandub. Püüdsime talle anda hästi palju mänguaega ja vaatasime, kuidas teda üldse kasutama hakata,» lausus Kullamäe.

Kullamäe sõnul on Petrukonis meeskonnas uus ning seetõttu on tähtis selgeks saada, kuidas ta hakkab olema rotatsioonis Joosep Toome ja Janar Taltsiga. «Selge on see, et ta on tugev ja suur mees ning me peame oskama teda kasutada. Eelkõige olidki need kolm mängu selleks, et vaadata, kuidas tulevikus käituda,» selgitas Kullamäe.

Kuigi turniiril jäädi neljandaks, ei anna tulemus Kullamäe sõnul põhjust muretsemiseks. «Muidugi tahad võita, aga need tulemused ei ole praegu meile probleemiks. Liepaja kasutas meie vastu isegi skautingut ja võttis asja väga tõsiselt. Meie sellega ei tegelenud. Pigem vaatasime, mis toimib ja mis mitte. Loomulikult tahad võita, aga praegu ei olnud meie jaoks tulemus primaarne,» rääkis Kullamäe.

Peatreeneri sõnul käib praegu veel hooajaks ettevalmistus, kus hommikuti tehakse üldfüüsilist trenni ning õhtuti ollakse pallisaalis. Seetõttu pole ka meeste pallitunnetus veel väga hea.

«Kindlasti on nendes mängudes treeningud veel jalgades. Aga see ongi hooajaks ettevalmistus. Tähtis on mingi aja pärast heas mänguvormis olla,» sõnas ta ning pakkus, et ülejärgmisel nädalal peetaval BBL Cupil võiks vorm olla juba parem.

«Kindlasti peaks mehed siis juba olema juba värskemad, sest järgmisest nädalast kolime rohkem saali,» sõnas Kullamäe.

Rocki kontrollmängud jätkuvad aga juba sel nädalavahetusel turniiriga Rakveres. Reedel, 19. septembril mängitakse kell 18 võõrustaja Rakvere Tarvaga ning laupäeval on kohamäng, mille vastane tuleb Kalev/Cramo ja Kotka KTP mängust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles