Janar Talts sõlmis Rockiga kolmeaastase lepingu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts.
Janar Talts. Foto: Andres Haabu / Postimees

TÜ/Rocki korvpallimeeskond on mõne päeva jooksul allkirjastatud terve meeskonna jagu lepinguid. Enamusel eile Lätti kontrollturniirile sõitnud meeskonna liikmetel on selleks hooajaks leping TÜ/Rockiga sõlmitud, ühe põhimehe Janar Taltsiga seejuures veel kolmeks hooajaks, annab teada ülikooli spordiklubi.

Tänaseks on selge, et meeskond jätkab suuresti eelmisele edukale hooajale sarnases koosseius.  Kahe leeduka, juba eelmisest hooajast tuttava Augustas Peciukeviciuse ja värskelt meeskonnaga liitunud Karolis Petrukonise, allkirjad said paberile esmaspäeval.

Uue mängujuhina hakkab sel hooajal juhatama TÜ/Rocki rünnakuid Tanel Sokk. 29aastane Eesti koondise tagamängija kogus eelmisel hooajal Kalev/Cramo ridades 57 mängu keskmisteks näitajateks 6,98 punkti ja 2,2 söötu.

Möödunud hooajal TÜ/Rocki eest väga häid mänge teinud Janar Talts otsustas aga end pikalt Tartuga siduda sõlmides klubiga kolmeaastase lepingu.

Suvel Eesti koondist esindanud Tanel Kurbas, Joosep Toome, Timo Eichfuss ja Gert Dorbek tõmbavad ka algaval hooajal selga TÜ/Rocki mustvalge särgi.

Eelmise hooaja mängiajtest jätkavad ka Marek Doronin, Kent-Kaarel Vene, Saimon Sutt, Valmo Kriisa ja suvel ajateenistuse läbinud Kristen Meister. Meeskonnaga teeb koos trenni ka Rocki Korvpallikooli kasvandik Sander Kruus.

Samas koosseisus jätkavad ka TÜ/Rocki tasutajõud: peatreener on Gert Kullamäe, teda abistab treener Toomas Kandimaa, füüsilise ettevalmistusega tegeleb Peep Päll ja füsioterapeut on Martin Vahimets. Meeskonna mänedžerina jätkab Meelis Pastak.

TÜ/Rocki koosseis hooajal 2014/2015

4             Tanel Sokk, tagamängija

5             Kent-Kaarel Vene, ääremängija

6             Gert Dorbek, tagamängija

7             Valmo Kriisa, tagamängija

8             Janar Talts, ääremängija

9             Timo Eichfuss, ääremängija

10           Saimon Sutt, tagamängija

11           Marek Doronin, ääremängija

12           Augustas Peciukevicius, tagamängija

13           Kristen Meister, tagamängija

15           Karolis Petrukonis, tsenter

21           Joosep Toome, tsenter

22           Tanel Kurbas, ääremängija

                Sander Kruus, ääremängija

 

Peatreener: Gert Kullamäe

Treener: Toomas Kandimaa

Füsioterapeut: Martin Vahimets

Füüsilise ettevalmistuse treener: Peep Päll

Mänedžer: Meelis Pastak

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles