Haldjapere mängumaa kutsub lapsi ajurünnakule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Greifi trükikoja hoones tegutsev Haldjapere mängumaa laieneb paberimuuseumi ruumidesse ning ootab uue pinna planeerimisele ja kujundamisele sel neljapäeval appi lapsi.

«Kuidas tekib laste unistuste mängumaa – tuleb lasta lastel ise oma mõtetest rääkida ja joonistada. Seepärast ootamegi lapsi 11. septembril Haldjaperre oma unistuste mängutuba planeerima,» rääkisid Haldjapere eestvedajad Mariliis Tähepõld ja Kristi Terep. Eelkõige on oodatud kuni 10-aastased lapsed, aga tulla võivad kõik huvilised.

Laste ideede elluviimiseks on Haldjapere kaasanud ka Tartu kõrgema kunstooli puutöö eriala lõpetanud Kudrun Vungi. «Me värvime ja tapeedime uued ruumid hubaselt koduseks, et laste ideedel oleks koht tõeks saada. Kõik saab olema haldjaperelikult lastele sobiv, hubane ja naturaalne ning kindlasti ka taaskasutust propageeriv,» kirjeldasid Tähepõld ja Terep. Uus mängutuba avatakse novembris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles