Vastu puud sõitnud mees suri mõni päev hiljem

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädala reedel Tartumaal autoga vastu puud sõitnud 79-aastane mees sai raskelt vigastada ning suri eile haiglas. Avarii põhjuseks võis olla eaka inimese terviserike.

Õnnetusest teatati politseile 5. septembril kella 10.24 ajal, teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Esialgsetel andmetel liikus Volkswagen Golfi juhtinud 79-aastane Hillar Puhja vallas Ulila-Laane teel, kui sõitis äkki teelt välja paremale poole põllule ja sealt edasi vastu puud. Mees sai õnnetuses raskeid vigastusi ja ta toimetati haiglaravile.

Politsei selgitas välja, et autojuht oli kaine, ta kasutas nõuetekohaselt turvavarustust ning omas vastava kategooria juhtimisõigust. Hillaril ei olnud varasemaid rikkumisi ning sõidustaaži oli tal üle 47 aasta.

Ka sõiduki rehvid vastasid nõuetele ning teeolud õnnetuspaigas olid head. Seni kogutud andmetele tuginedes võis teelt väljasõidu põhjuseks olla autojuhi terviserike.

Liiklusõnnetuses osalenud Hillari vigastused osutusid sedavõrd ulatuslikuks, et ta suri 8. septembril haiglas.

 Lõuna prefektuur alustas selle juhtumi täpsemate asjaolude uurimiseks kriminaalmenetlust.

Tänavu on Eesti teedel juhtunud liiklusõnnetustes hukkunud 55 liiklejat. Mullu samal perioodil hukkus liiklusõnnetustes 42 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles