Festivalil antakse välja Tõeline Juhan Liivi luulepreemia

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Luunja vallas Kavastus toimub laupäeval ja pühapäeval Luunja kultuuri- ja vabaajakeskuse direktori Toomas Aru sõnul kirjastuse Jumalikud Ilmutused intergalaktiline kirjandusfestival «Humanismi võimalikkusest kalariigi äärealal 3.0».

«Seekord köidab kirjanike meeli paguluslodevuse teema, sest nagu kõik meie riigi kodanikud, tahavad ka poeedid kodust lahkumata jõuda laia maailma rahvamasse kõnetama,» lisas Aru.

Festival algab laupäeval kell 13, kui Tartust Atlantise juurest alustab laev Alfa sõitu Kavastusse. Kirjandushuvilistel on laeval võimalus kuulata luuletajate ettekandeid.

Kell 15 algab Varastatud Parve hotelli aias kõigile avatud foorum tõlkimise teemal. Foorumil on esindatud Eesti kirjanduse teabekeskus ja fond Loov Euroopa. Luuletajatest-tõlkijatest esinevad Hannu Oittinen ja P. I. Filimonov.

Aru sõnul saab festivali tõeliseks pärliks Tõelise Juhan Liivi luulepreemia väljaandmine. Õhtu lõpetab elav muusika ja luule, musitseerivad Indrek ja Leonora Palu. Festivali teisel päeval peetakse meeleolukaid intergalaktilisi loenguid.

Festivalile on oodatud kõik kirjandushuvilised, pakutav programm on tasuta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles