Teaduskool ootab õpilasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tublid õpilased saavad end 20. septembrini kirja panna Tartu ülikooli teaduskooli kursustele, valida on enam kui 40 kaugõppekursuse hulgast. 

Päris uued kursused on «Ettevalmistus matemaatikaolümpiaadiks IV» ja «Diskreetse matemaatika elemendid». Kursused algavad oktoobri teisel või kolmandal nädalal. 

Teaduskooli kursused on mõeldud peamiselt põhikooli lõpuklasside ja gümnaasiumiõpilastele. Suurema osa kursustest sobib ennekõike reaalainetest tõsisemalt huvitatud noortele ja need hõlmavad süvakäsitlusega teemasid, mis kooliprogrammi üldjuhul ei mahu. Väiksema kaaluga on nn silmaringikursused, kus õpilastel on võimalik saada esimene kokkupuude mõne ülikoolis õpetatava erialaga. 

Teaduskooli kursustele saab end registreerida aadressil www.teaduskool.ut.ee/et/kursused-opilastele. Rohkem teavet leiab www.teaduskool.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles