Septembris korraldatakse perepäevi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tähe noorteklubi korraldab selle kuu jooksul Tartu kaubanduskeskustes neli perepäeva, mille raames saavad lapsevanemad infot nii huvitegevuste, kui ka vaba aja veetmise võimaluste kohta laiemalt.

Esimene perepäev algab täna kell 17 Lõunakeskuses, kus on võimalus tutvuda nii Tähe noorteklubi huvitegevustega kui ka üldiselt võimalustega Tartu linnas.

Selleks, et lapsevanemad oleksid rohkem kursis, mis lastele ning noortele pakutakse, saavad kõik vanemad ennast ka listi registreerida, millega saavad pidevalt uut informatsiooni selle kohta, milliseid tegevusi, huviringe ja koolitusi lastele pakutakse.

Lapsed saavad tulla aga vahvate tegelastega meisterdama ning samuti tehakse tasuta näomaalinguid. Veidi vanemad saavad proovida kätt DJna ning nautida tantsulisi etteasteid. Lõunakeskuses on üleval ka batuut.

Perepäevade ajakava:

5.09 kell 17.00-20.00 Lõunakeskus

6.09 kell 12.00-15.00 Eeden

7.09 kell 12.00-15.00 Tartu Kaubamaja

13.09 kell 12.00-15.00 Tasku

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles