Mees käis vargil koos elukaaslasega

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vargus.
Vargus. Foto: Toomas Huik

Lõuna ringkonnaprokuratuur saatis kohtusse kriminaalasja, milles süüdistatakse 26-aastast meest ning tema 20-aastast elukaaslast vargustes.

Kokku on kriminaalasjas neli vargusepisoodi, millest ühe pani mees toime koos elukaaslasega, kinnitas prokuratuur. Süüdistuse järgi pandi vargused toime mullu augustis Tartus ning Ülenurme ja Tartu vallas. Objektidest valiti välja ehitusjärgus maja, lukustamata kuur, grillmaja ja garaaž.

Uurimine näitas, et mees tungis hoonetesse kas ukse lahtimurdmise teel või garaažiboksi katuse kaudu. Kaasa võttis mees peamiselt tööriistu, kuid varastatud esemete nimekirjas on ka alkohoolseid jooke ja muusikakeskus.

Ühe varguse pani mees toime koos oma elukaaslasega. Süüdistuse kohaselt üritasid noored varastatud kraami hiljem ka maha müüa. Nii saigi politsei neile jälile.

Kannatanutele on kokku tekitatud kahju summas 1105 eurot. Kuna suure osa varastatud asjadest on Tartu kriminaaltalitus juba kannatanutele tagastanud, on esitatud tsiviilhagi summa kordades väiksem.

Kohtuprotsessi algusaega ei ole veel määratud. Süüdistatavad on varem kriminaalkorras karistamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles