Otepää vallavanemaks sai Valga juurtega Kalev Laul

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää vallavanem Kalev Laul.
Otepää vallavanem Kalev Laul. Foto: Otepää vallavalitsus

Eilsele Otepää vallavolikogu istungile uue vallavanema kandidaadina üles seatud kolmest isikust valiti kaheksa poolthäälega sellele ametipostile Kalev Laul.

Lisaks Laulule olid vallavanema kandidaatidena üles seatud ka Marko Koosa ja Reet Trei. Konkursil osales kokku 17 kandidaati, kinnitas Otepää vallavalitsus.

Kalev Laul on pärit Valgast. Ta on lõpetanud 2000. aastal Eesti Maaülikoolis ökonoomika ja ettevõtluse eriala. Töökogemusi on ta saanud põllumajanduse registrite ja -informatsiooni ametis, sotsiaalministeeriumis, ettevõtluse arendamise sihtasutuses ja Valga linnavalitsuses, olles aselinnapea ja linnavolikogu liige.

Otepää vallavolikogu esimees Jaanus Raidal leidis, et võimuvaakum on nüüd lõppenud ja vallavanema kohale sai kompetentne inimene.

«Et tõhustada vallavalitsuse ja volikogu koostööd, soovin kõigepealt moodustada laiapõhjalise vallavalitsuse, kus igal volikogus esindatud fraktsioonil oleks oma esindaja vallavalitsuse liikme näol,» märkis Laul pärast ametisse nimetamist.

Järgmine Otepää volikogu istung on kavas 2. septembril, mil kinnitatakse uus vallavalitsus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles