Loodusmajas tuleb avatud uste õhtu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu loodusmaja kutsub kõiki huvilisi neljapäeval, 28. augustil kell 19–22 lõbusale pereõhtule suve lõppu tähistama.

Pereõhtul on loodusmaja uksed valla, tutvuda saab maja ja klassiruumidega, lemmikloomade ning talveaiaga. Põnevaid tegevusi jätkub ka pargialale. 

Pereõhtu peamine eesmärk on tutvustada huvikooli, mis pakub looduse- ja keskkonnateemalisi huviringe igas vanuses õpilastele. Esimest korda avatakse sellel õppeaastal ka koolieelikute loodusringid.

Selge ilma korral on võimalik teleskoobi ja tahvelarvutite abiga uurida augustikuist tähistaevast, loodusmaja viljapuuaias saab iga soovija valmistada omale klaasikese õunamahla. Tehnikahuvilistele on avatud töökoda, põnevaid tegevusi pakub looduslabor.

Ringitööst annavad ülevaate huviringide juhendajad, samas on võimalus ka huviringidesse registreeruda. Kell 21 on kõik külalised oodatud loodusmaja saali, kus ööputukate salapärast elu tutvustavad putukauurija Mati Martin ning zooloogiaringi juhendaja Aivo Tamm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles