Koolitoetuse taotlusi saab esitada 1. septembrist

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel aastal hakkab Tartu linn maksma esimesse klassi minevatele koolilastele 50-eurost toetust. Et toetust saada, tuleb lapsevanematel esitada taotlus ajavahemikus 1. - 30. september, teatas linnavalitsus.

Koolitoetuse saamiseks tuleb esitada linnavalitsusele taotlus e-keskkonnas Arno, mis oli kasutusel ka lapsele elukohajärgse põhikooli määramisel. Arno keskkonnas taotluse esitamiseks tuleb lapsevanemal end tuvastada ID-kaardi, mobiil-ID või pangalingi abil. Taotluse võib esitada ka lapse kooli kantseleile.

Toetust makstakse Tartus 2014. aastal esimesse klassi minevatele lastele. Alates 2015. aastast lisanduvad toetuse saajate hulka ka teise ja kolmandasse klassi astujad.

Koolitoetust saab linnalt taotleda lapsevanem või last kasvatav isik, kellele makstakse lapse eest riiklikke peretoetusi. Nii vanema kui ka lapse elukoht peab rahvastikuregistri andmetel olema Tartu linn. Raha kantakse taotleja näidatud arvelduskontole 15. oktoobriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles