Tartus võistlevad jõuametkonnad

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalalõpul peetakse Tartus neljandat korda jõustruktuuride spordimänge, mille peakorraldajaks on sellel aastal vanglateenistus.

Võistlustel osalevad sportlased justiitsministeeriumi, siseministeeriumi ja kaitseministeeriumi haldusalas olevatest asutustest: vanglateenistusest, maksu- ja tolliametist, kaitseliidust, kaitsepolitseiametist, kaitseväest, politsei- ja piirivalveametist, päästeametist, sisekaitseakadeemiast, siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arendusekeskusest. Kokku on võistlejaid üle 500.

Aladest on esindatud kergejõustik, lamades surumine, jalgpall, võrkpall, male, laskmine, sulgpall, sõudmine, orienteerumine, jalgrattasõit, murdmaajooks ja korvpall.

Võistlused algavad 22. augustil kell 16, kuid pidulik avamine on kavas 23. augusti hommikul kell 9.30 Tartu Ülikooli spordihoone parkimisplatsil.

Avamistseremooniale eelneb osalejate rongkäik, mis algab kell 9 Tartu Raekoja platsilt, suundudes mööda Vabaduse puiesteed ja Emajõe tänavat üle Kroonuaia silla.

23. augustil kell 19 toimub Tartu ülikooli spordihoone juures ka juhtide võistlus, kus mõõtu võtavad asutuste juhtkonna esindajad. Kõik spordisõbrad on oodatud võistlustele kaasa elama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles