Sõpruse sillal põrkasid kokku maastur ja raskeveok

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pärastlõunal oli liiklus Tartu suurimal sillal, Annelinna ja Karlovat ühendaval Sõpruse sillal häiritud, sest autode kokkupõrge sulges ühe sõidurea.

Kella 15 paiku võis silla Karlova poole suunduval osal näha ninaga sõidusuunale vastu seisvad tugevasti mõlgitud Honda maasturit. Sadakond meetrit eemal seisis veoauto, mille esiosa oli samuti deformeerunud. Sündmuskohal tegeles politsei juhtidega, et tuua juhtunusse selgust.

Avariiliste autode tõttu oli sillal liikuda keeruline. Kahes reas pidevalt sõitnud autod pidid õnnetuspaigas mahutama end järsult kitsenenud teele.

Lõuna prefektuur lisas hiljem, et üle Sõpruse silla Kalevi tänava suunas liikunud veoautole sõitis reastumisel ootamatult otsa sõiduauto Honda.

Liiklusõnnetuses inimesed vigastada ei saanud. Politseinike kinnitusel olid mõlemad juhid kained, omasid juhtimisõigust ja kasutasid nõuetekohast turvavarustust.

Juhid said süü osas omavahel kokkuleppele ning juhtumiga tegeleb edasi liikluskindlustusselts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles