Elvas uppus Arbi järve ujuma läinud meesterahvas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arbi järv Elvas.
Arbi järv Elvas. Foto: Sille Annuk

Eile, 15. juulil kell 23.29 teatati häirekeskusele, et Tartumaal Elva linnas Arbi järvel on kaldal inimese riided ja kahtlustada võib uppumist.


 Pinnaltpäästjad otsisid kadunud inimest, kuid võimaliku uppumiskoha määramatuse tõttu lõpetati otsingutööd kell 01.40. Täna, 16. juulil kell 11.55 leidis järves supleja hukkunud inimese. Elva päästekomando pinnaltpäästja, keda järves ujunud inimene abistas, tõi hukkunud üle 70 aastase meesterahva kaldale ja mees anti üle politseile.

Päästjad juhivad tähelepanu, et ujuma minnes ei tohi oma võimeid üle hinnata. Kehvema ujumioskuse ja treenimata inimene peab hoiduma kalda lähedale ning eluohtlik on supelda veekogudes, kus läheb järsku sügavaks. Samuti tuleb olla veekogus supeldes teineteise suhtes tähelepanelik, et kui keegi hätta jääb, siis seda märgataks ning abi võimalikult kiiresti kutsutakse ja osataks pinnaltpäästjatele inimese kadumise koht täpselt kätte näidata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles