Suurperedele kogutakse koolitarbeid

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Lapsed kooli!» 2013. aasta vabatahtlikud.
«Lapsed kooli!» 2013. aasta vabatahtlikud. Foto: Erakogu

Esmaspäeval algab juba viies üle-eestiline kampaania «Lapsed kooli!», millega kogutakse koolitarbeid lasterikastele peredele.

Kampaania ajal on vabatahtlikud 25 Selveris üle Eesti ning oodatud on nii poest ostetud koolitarbed kui ka kodust toodud puhtad ja korralikud esemed.

«Lapsed kooli!» on Eesti lasterikaste perede liidu ja Leo noorteühenduse ühine ettevõtmine. «See on tore traditsioon, mis augustikuus toob märkimisväärselt vabatahtlikke poodidesse appi, olgu nendeks siis Leo klubi noored, tudengid või suurperede emad-isad,» rääkis liidu president Aage Õunap.

Vabatahtlikud on Selverites järgmise nädala tööpäevade õhtutel ja laupäeva päeval. Ettenähtud süsteemi järgi võiks poodi tulnud inimene kampaaniast kuuldes oma ostukorvi panna mõne vihiku, pastaka või pinali ja selle teisel pool kassat vabatahtlikele anda.

Annetada saab ka siis, kui vabatahtlikke parajasti ei ole, selle jaoks on pandud poodidesse silmatorkavad kastid.

Õunap ütles, et oodatud on igasugused koolis vajaminevad esemed, kasvõi väike kustutuskumm kulub kellelegi ära.

Annetatud esemed jagatakse laiali lasterikastele peredele üle Eesti. Mullu koguti sama kampaania raames üle Eesti 24 096 koolitarvet.


Heategevuskampaania «Lapsed kooli!»

• Koolitarbeid kogutakse Tartus Anne, Ringtee ja Veeriku Selveris 11.–16. augustini.

• Vabatahtlikud on poodides tööpäevadel kell 16–20 ja laupäeval kell 11–15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles