Roolijoodik peab veetma suvepuhkuse arestimajas

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tartu maakohus saatis täna 25 päevaks arestimajja mehe, kes tabati mitmeid kordi juhtimisõiguseta ja purjuspäi autoroolist.

36-aastane Andres sattus politsei huviorbiiti teisipäeval Tartus Teguri tänaval, kus ta juhtis vastava kategooria juhtimisõiguseta ja alkoholijoobes olles sõiduautot Fiat. Ühtlasi selgus, et politseil on varemgi tulnud mees samalaadsete rikkumiste pärast juhtimiselt kõrvaldada, teatas Lõuna prefektuur.

Politsei toimetas mehe arestikambrisse ning täna astus ta kohtu ette, kus ta jäi oma rikkumist põhjendades aga napisõnaliseks. Väidetavalt kiirustas mees renditud tööriistu laenutusse tagasi viima ja kuna tal polnud kedagi teist rooli panna, tuli tal sõit endal ära teha.

Tartu maakohus määras mehele karistuseks 25-päevase aresti, mida mees arestimajas kohe kandma asus. Lõuna prefektuuri liiklusjärelevalvetalituse juhi Tõnu Kürsa sõnul nõuab politsei ka edaspidi nende liiklusrikkujate ühiskonnast eraldamist, kelle ohtlikku käitumist ei ole võimalik korduvate rahatrahvide või juhtimisõiguse äravõtmisega parandada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles