Jõgevatreffi külastavaid inimesi kutsutakse üles tähelepanelikkusele

Kertu Kula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgevatreff.
Jõgevatreff. Foto: Raigo Pajula/Postimees

Iga-aastane mootorratturite kokkutulek Jõgevatreff täidab juba tänasest Lõuna-Eesti teed tuhandete Jõgevamaa suunas liikuvate ratturitega.

Politsei palub nii motomeestel endil kui ka külastajatel pöörata senisest suuremat tähelepanu liikluskorraldusele, ning politsei poolt antavatele suunistele.

Jõgeva politseijaoskonna juht Ivar Dubolazov ütles, et täna algav ning neli päeva kestev suurüritus kasvatab oluliselt nii maakonna teede liiklustihedust kui ka linnas ringi liikuvate inimeste arvu ja seetõttu peab ka kohalik politsei olema nii liiklusturvalisuse kui ka avaliku korra tagamiseks suuremas valmisolekus.

Dubolazovi sõnul pöörab tuhandete mootorsõidukite osalusega suurüritusel politsei tähelepanu eeskätt liiklusturvalisusele ja joobes sõidukijuhtidele, aga ka liigselt alkoholi tarvitanud inimestele.

«Paraku näitab eelmiste aastate statistika, et antud suurüritusel tabavad politseinikud 10-20 alkoholi tarvitamise tunnustega sõidukijuhti, kellest osa moodustavad patustanud motomehed ise ja teise osa aga hoopis piirkonnas liikuvad autojuhid,» lisas ta.

Seetõttu tuleb piirkonda külastavatel inimestel arvestada võimalusega, et suurenevas liiklustiheduses tagavad politseinikud seaduskuulekate inimeste turvalisust mitmete erinevate ja eri paigus toimuvate kontrollaktsioonidega.

Jõgevatreff leiab aset tänasest pühapäevani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles