Maanteel vingerdanud purjus autojuht sõitis kraavi

Kertu Kula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purjus autojuht sõitis kraavi.
Purjus autojuht sõitis kraavi. Foto: Priit Pokk

Eile hommikul teatati politseile, et suunaga Tartu poole liigub roheline sõiduauto Mazda, mille juht võib olla purjus. Veel enne kui politseinikud sündmuskohale jõudsid, oli sõiduk juba kraavis. Avariis keegi vigastada ei saanud.

Tähelepanelik liikleja teatas 29. juuli hommikul politseile, et Tartumaal Tähtvere vallas Rõhu külas suunaga Tartu poole liigub Mazda ning sõiduk vingerdab maanteel ega püsi õigel sõidurajal.

Hetk hiljem laekus politseile häirekeskuselt teade, et see sama kaasliiklejates tähelepanu äratanud roheline auto on sõitnud kraavi.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja sõnul selgitasid politseinikud sündmuskohal, et kraavi sõitnud Mazda roolis olnud 52-aastane mees oli alkoholi tarvitanud, mille järel ta juhtimiselt ka kõrvaldati.

Mees viibis õnnetuse hetkel masinas üksi ning avariis vigastada ei saanud. Avarii ei põhjustatud ka kolmandatele osapooltele kahju.

Liiklusõnnetuses sai tehnilisi vigastusi mehe sõiduk, kuid kuna kraavi paiskunud avariiline sõiduk liiklust ei takistanud, korraldab selle sündmuskohalt äraviimise sõiduki omanik ise.

Politsei on juhtumi osas alustanud menetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles