Järvejooksude kolmas etapp peetakse Saadjärvel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil vaade Saadjärvele.
Pildil vaade Saadjärvele. Foto: Kristjan Teedema

Täna leiab aset järvejooksude sarja kolmas etapp, mis toimub ümber Saadjärve. Eelregistreerimise põhjal on oodata ligi 600 jooksjat ja kepikõndijat. 

Lisaks jooksudele ümber Harku, Pühajärve ja Ülemiste järve kuulub tänavu esmakordselt järvejooksude sarja suvejooks ümber Saadjärve.

Tartumaal ja Jõgevamaal kulgevale 17,5 km pikkusele järveringile antakse start kell 12 Äksi Jääaja keskuse kõrvalt ning kindlateks favoriitideks peetakse peale kahte jooksu Sergei Tšerepannikovi ja Evelin Taltsi.

Kell 11 avavad jooksupäeva Äksi Jääajakeskuse kõrval Mumuu lastejooksud, kus väikesed jooksusõbrad osalevad 250 meetrisel distantsil. Kuni 12 aastased lapsed saavad end kirja panna alates kell 10 ja osalemine lastele on tasuta.

Lisaks jooksule ümber Harku järve ja Pühajärve ning tänasele Saadjärve jooksule kuulub sarja ka 30.augustil korraldatav traditsiooniline, juba 42. jooks ümber Ülemiste järve.

Seoses suvejooksuga on ümber Saadjärve kulgevatel teedel kiirusepiirangud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles