Selgusid linna valgustajad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Linnavalitsus tunnistas tulevaks aastaks Tartu linnale elektrienergia ostmise riigihanke võitjateks tänavavalgustuse osas OÜ Baltic Energy Services ja linna asutuste osas Eesti Energia ASi.

Elektrit ostetakse börsihinnaga ja firmad tegid pakkumise marginaali (teenustasu) kohta. Baltic Energy Services’i pakkumine sisaldas müüja teenustasu 0,60 eurot MWh ja Eesti Energia ASiga sõlmitakse raamleping elektrienergia ostmiseks teenustasuga 0,66 eurot MWh (mõlemad hinnad käibemaksuta).

Hanke eeldatav kogumaht oli 18 300 MWh ning see oli jaotatud kaheks: tänavavalgustus (7400 MWh) ning linna koolid, lasteaiad ja muud asutused (10 900 MWh). Mõlemas hanke osas esitati kuus pakkumust. Ostetava elektrienergia hulk sõltub tegelikust tarbimisest ning linnal ei ole kohustust eeldatava kogumahu ulatuses elektrit osta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles