Konkurss sõelub välja ehedad kaadrid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lõuna-Eestis kaamera ette jäänud ehe elu on oodatud projekti «Elu kahe maailma piiril» 1. oktoobrini kestvale foto- ja videovõistlusele.

Eelmisel suvel kerkisid projekti «Elu kahe maailma piiril» raames Lõuna-Eesti avastamisväärt paikadesse ajakirjast National Geographic tuttavad kollased aknad. Nende eesmärk on tutvustada hästihoitud loodust, mitmekülgset kultuuripärandit ja rahvuslikke traditsioone, kohalikku toitu, ehedaid ja naturaalseid tooteid, säästvat ja jätkusuutlikku elulaadi, tervist ja aktiivset puhkust ning innovaatilist väikeettevõtlust.

Just neil teemadel oodatakse võistlema ka Lõuna-Eestit tutvustavaid fotosid ja videoid. Rohkem teavet võistluse kohta on aadressil www.visitsouthestonia.com. Parimate fotode ja videote esitajatele on auhinnad välja pannud ajakiri National Geographic Eesti ja Lõuna-Eesti ettevõtjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles