FC Santose vastaseks loositi Norra klubi Trömsö

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu FC Santose Euroopa Liiga esimese ringi vastaseks loositi 23. juunil Šveitsis Norra profijalgpalliklubi Trömsö. 

Norra jalgpalliklubi on asutatud juba 1920. aastal Trömsö linnas. Praegu mängib meeskond Norra esiliigas ning kuulub seal liidrite hulka. Esimest korda pääses klubi Norra meistrivõistluste kõrgemasse sarja 1985. aastal. 

Trömsö on kahekordne Norra karikavõitja (1986. ja 1996. aastal). Samuti on klubi juba mitmel korral Euroopa sarjades kaasa löönud. Kodustaadioniks on neil Alfheim Stadion, mis mahutab ligi 6900 inimest. 

Klubil on otsene seos ka eestlastega: hooaegadel 2007–2009 mängis Trömsö rivistuses Eesti koondise mängija Joel Lindpere. 

Eesti jalgpalliliidu president Aivar Pohlak ütles loosimistulemusi kommenteerides, et Santosele polnud loosipotis ühtegi lihtsat vastast ja on selge, et vastane on väga hea meeskond. 

«Trömsö on suurte traditsioonidega klubi, kes Santose vastu kindlasti mütsiga lööma ei tule. Eelkõige tuleb vahe sisse meeskondade füüsilises ettevalmistuses,» ütles Pohlak. «Santose võitlusvaim peab kestma mõlemas mängus lõpuni, et auga välja tulla.» 

Santose ja Trömsö esimene kohtumine on 3. juulil Tamme staadionil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles