Rimi on end Tartus hästi sisse seadnud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõunakeskuse Rimi hüpermarket.
Lõunakeskuse Rimi hüpermarket. Foto: Margus Ansu

Jaeketioperaatori Rimi Eesti Food ASi andmetel läheb Tartus Rimil hästi: kahe uue kaupluse avamine on ka klientide hulka märgatavalt suurendanud.


Rimi Eesti Food ASi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Evelin Mägioja sõnul külastatakse pärast seda, kui detsembris avati Lõunakeskuses hüpermarket ja mai lõpus Taskus supermarket, Rimisid ühe kuu jooksul pea kolm korda rohkem kui aasta varem, mil Tartus tegutses vaid üks Rimi kauplus.

Populaarseim on Mägioja sõnul Lõunakeskuse Rimi, mida külastatakse ühe kuu jooksul rohkem kui 100 000 korral. «Tasku Rimis ostude arv veel nii suureks ei küüni, ent kauplus alles töötab end sisse ja kahtlemata on see ka palju väiksem pood,» lisas Mägioja.

Eesti Tarbijateühistute Keskühistu juhatuse esimehe Kati Kusmini sõnul on Lõunakeskuse Rimi mõnevõrra mõjutanud sealse Maksimarketi käivet. Ta lisas, et kokkuvõttes tõstab kaupluste arv pigem kogu keskuse külastatavuse taset ja konkurents sunnib igat kaubandusketti pakkuma klientidele parimat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles